menu
close
Tillbaka till startsidan

Register New Account

Choose your subscription level

Vi gör det tillsammans!

Vill du stressa mindre, sluta oroa dig och lita på livet. Vill du träffa din soulmate, hitta ditt drömjobb eller helt enkelt bara ha mer glädje och spontanitet i vardagen?

Nåra av de senaste recensionerna:

"Annette är en fantastiskt inspirerande, varm och inkännande kursledare och coach. I den här kursen delar hon med sig av sin erfarenhet och kunskap på ett väldigt generöst sätt, så att jag som deltagare vågar ta små steg mot det jag längtar efter, det som verkligen är jag. Denna kurs rekommenderar jag varmt till alla som vill ha stöd i sin egen utveckling!"

Lotta Ohlsson

"Webkursen för mig är perfekt! Jag fick bekräftelse på de insikter jag redan fått och en känsla av att ”komma hem” infann sig. Annette har en väldigt bra energi! Lugn, trygg med ovärderlig kunskap med en massa lust på livet. Det smittar! Jag gillar också att jag närsomhelst kan gå tillbaka och titta på vilket program som helst och sist men inte minst få göra yinyoga tillsammans med Annettes lugna röst. Skapa din verklighet ger en pengarna tillbaka känns det som."

Camilla Nilsson

"Många tankar och funderingar när livet tar en ny vändning. Dags att skapa en ny Verklighet! JAG VILL! Har redan börjat förändra en del vanor/ ovanor och göra medvetna val, börjat träffa nya människor, göra saker jag aldrig gjort. Jag VILL VÅGA att satsa på mina drömmar här och nu! Jag vill lita på attraktionslagen. Fast det är så läskigt med förändringar! Å andra sidan om inte nu så när? Om nästa 10 år?"

Iwona Rolak