menu
close

Del 1

Attrahera

Hur är kursen upplagd ?

– 20 inspelade avsnitt samt 4 avsnitt med yinyoga. Innehållet i avsnitten ser du längre ner på sidan.
– Du ser och gör avsnitten i din egen takt.
– Liveinspelningar i facebookgruppen som tillhör utbildningen.
Det ingår också tre individuella coachingsamtal på zoom på 60 min. När du har reggat dig och betalt kommer coachen att ta kontakt och ni bokar upp era möten.

check

Vad du behöver göra för att attrahera det du vill ha.

check

Hur du förbättrar din självkänsla.

check

Hur du kan välja att lita på livet.

check

Hur val kan bli lätt och roligt.

check

Hur du stressar mindre och lever mer i nuet.

check

Hur du får mer kontakt med din kropp.

check

Hur du kan lära känna din inre kompass.

check

Hur du får med flow i livet.

Så här säger deltagarna

Anna Björnberg

Mina händer darrar och tårarna rinner. Det känns som om jag har sprungit ett helt maraton. JAAA!!! Äntligen vågade jag hoppa, släppa taget och ta det stora klivet ut. Superläskigt men åh så härligt! Idag vågade jag äntligen promotat mig själv på både Instagram och fb som röstcoach/coach. Tack universum och bästa, finaste Annette för ditt fantastiska stöd. Du finns där och ger inte upp. Du pushar och på ditt raka, kärleksfulla sätt inspirerar du till lycka. SÅ tacksam!

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Iwona Rolak

Många tankar och funderingar när livet tar en ny vändning.... Dags att skapa en ny Verklighet! JAG VILL! Har redan börjat förändra en del vanor/ ovanor och göra medvetna val, börjat träffa nya människor, göra saker jag aldrig gjort... Jag VILL VÅGA att satsa på mina drömmar här och nu! Jag vill lita på attraktionslagen. Fast det är så läskigt med förändringar! Å andra sidan om inte nu så när? Om nästa 10 år?

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Klara Török Möller

Kursen ger mig oerhört mycket stöd, jag ser nu om alla avsnitt. Jag har läst de rekommenderade böckerna. Jag mediterar. Yinyogan gör jag ett par ggr/v. Jag praktiserar 17 sekunders regeln och 5 sekunders regeln, men med viss eftertänksamhet för att vara uppmärksam på om det är det gamla egot som vill svara ja eller hjärtats röst. Det har bl a lett till att jag har börjat rida, gått en kurs i kreativt skrivande, ska gå en skulpturkurs mm. Jag är mycket mer närvarande och ser ofta igenom känslor och tankar som kommer ur egot. En euforisk upplevelse när det händer!

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Camilla Nilsson

Webkursen för mig är perfekt! Jag fick bekräftelse på de insikter jag redan fått och en känsla av att ”komma hem” infann sig. Annette har en väldigt bra energi! Lugn, trygg med ovärderlig kunskap med en massa lust på livet. Det smittar! Jag gillar också att jag närsomhelst kan gå tillbaka och titta på vilket program som helst och sist men inte minst få göra yinyoga tillsammans med Annettes lugna röst. Skapa din verklighet ger en pengarna tillbaka känns det som.

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Tiina Gunnarsson

Även vid utbrändhet, utmattning, depression. hjälper det med strävan av andra tankar. Efter som det du matar dig med, lever du på... man kan omprogramera sig om man vill... och om man inte kan eller har förmåga att göra det ska man prata med en kvalificerad coach som kan hjälpa en att se på olika saker på ett annat sätt som är befriande. Istället för betungande... Detta säger jag genom personlig erfarenhet av djup depression och år av psykolog, kurator, och samtalsterapi som hållit mig kvar i djupet, på grund av all förståelse som i sig berättigat mig mitt tillstånd. ett samtal med Annette . Gav mig..... vad i hela helvete har jag fokuserat på i hela mitt liv..? ETT SAMTAL.... ! Vände mitt tänk och poletten föll på plats

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
Lotta Ohlsson

Annette är en fantastiskt inspirerande, varm och inkännande kursledare och coach. I den här kursen delar hon med sig av sin erfarenhet och kunskap på ett väldigt generöst sätt, så att jag som deltagare vågar ta små steg mot det jag längtar efter, det som verkligen är jag. Denna kurs rekommenderar jag varmt till alla som vill ha stöd i sin egen utveckling!

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Det ingår även fyra avsnitt med lugn yinyoga

Yinyoga är en väldigt mjuk och stillsam yogaform som alla kan göra. Det är inte bara kroppen som stretchas i yinyogan utan även vårt sinne.

Vi lär oss se djupare in i oss själva och lär oss släppa taget om gamla föreställningar och tankar som inte längre gynnar oss.

Vi lär oss lyssna till kroppen och allt den har att säga oss. Yinyoga går också att likna med akupunktur där man sätter nålar i olika meridianer för att få igång livsenergin. Här använder vi inga nålar utan med hjälp av olika ställningar kommer vi åt ställen i kroppen som är blockerade och sätter på kranen till vår otroliga livsenergi.

När livsenergin i kroppen frigörs så släpper du gamla tankemönster som hindrar dig att göra det du vill i ditt liv.

Innehåll från kursen

01. Välkommen på resan

Du är en person som vill börja skapa ditt eget liv och din egen verklighet. En verklighet som inte består av gamla trosföreställningar, programmeringar och rädslor. Vi lämnar den gamla inspelningen och kliver in i en verklighet som finns bakom tid och rum.

11:35 minuter
02. Den du egentligen är

Den inre rädslan och oron vi känner försöker vi kompensera med att söka tryggheten i det yttre. Vi letar på fel ställen. Tryggheten finns bara på insidan. Här får du veta hur du hittar den och vem du egentligen är.

15:23 minuter
03. Välj att lita på livet

Det är svårt att förändra våra gamla programmeringar i vårt undermedvetna. Det är som att se på bio och försöka förändra filmen genom att prata med skådespelarna. Här får du lära dig hur du istället sätter på en ny film.

15:38 minuter
04. Släng kraven och relaxa

Vi mår aldrig bra om vi lyssnar till den inre kritikern och jämför oss med andra. Här tittar vi på hur du istället hör och kan lyssna till det stora nätverket där krav inte existerar.

14:45 minuter
05. Vakna upp till nuet

Hur kan du kliva av ekorrhjulet mitt i vardagen. Vad är det som gör att du är helt upptagen av dina tankar om alla vardagliga göromål?

12:54 minuter
Introduktion till Yinyoga

När du gör yinyoga ger du dig själv en väldigt fin gåva. När livsenergin börjat flöda så blir du lycklig. Kroppen är själens spegel och den kommunicerar ständigt med oss. När vi lär oss lyssna blir den vår bästa vän.

04:30 minuter
Yoga 23 minuter

I den här yogan gör jag fyra olika positioner. Jag börjar med sfinxen som är en klassisk yinyogaställning. Sedan fortsätter jag med barnets ställning som är en motrörelse mot sfinxen. Den lugnar ner hela kroppen och hjälper ditt system att slappna av. Tredje ställningen är fyrkanten som är en väldigt bra höftöppnare.  Jag avslutar med stilla vila till skön musik-känn kroppen, känn andetaget och känn dig.

24:32 minuter
Yoga 33 minuter

Släpp taget med hjälp av Yinyoga. Jag börjar med fjärilen. Fortsätter med trollsländan och sedan barnets position, Sedan gör jag svanen på båda sidorna och avslutar med bryggan med stöd. Ett skönt yogapass där du släpper det yttre för en stund och möter dig.

33:18 minuter
06. Du behöver inte förbättra din självkänsla

På engelska betyder självkänsla - sence of self. Tänk om du inte behöver jobba på din självkänsla utan när du känner vem du är så kommer den helt naturligt och lätt.

12:00 minuter
07. Goda vibrationer

Livet är som en hiss. Beroende på vilken våning du befinner dig på så kommer livet se väldigt olika ut. Här får du en större förståelse om hur du kan åka upp och behålla dig på en våning där du upplever din verklighet helt annorlunda.

11:15 minuter
08. Hur du ger upp motstånden

Tankekonstruktionerna tar oss tillbaka till det förflutna och skapar trosföreställningar i nuet. Det skapar motstånd i din kropp. Kroppen vet inte vad du har motstånd emot den känner bara stress. Här ökar du förståelsen om hur du kan släppa dem.

11:42 minuter
09. Hur val kan bli lätt och roligt

Här får du lära dig att val inte är livsviktiga. Du kommer att förstå att det inte går att välja fel och att val bli mer som ett roligt äventyr.

10:25 minuter
10. Lär känna din inre kompass

I den gamla verkligheten finns rätt och fel, regler och förordningar. I den nya verkligheten så styrs vi av vårt inre vetande. Här lär du dig hur din inre kompass känns och hur du börjar lyssna på den.

12:34 minuter
11. Släpp taget om de gamla och de trista och flyg

Här kollar vi på om vad du håller fast vid som gör att det nya som du längtar efter inte kan komma in. Vad är du identifierad med, ditt yrke, din roll som förälder eller presteraren? Tänk vad härligt att vara identifierad med något helt annat

09:56 minuter
12. En mysig påminnelse

Det här är just vad det låter som, en påminnelse om att vi lever i ett matrix. Jag påminner också om att du genast börjar göra den livsbejakande yinyogan om du inte har gjort det

04:51 minuter
13. Kreativitet är livet

Den kreativa kraften kommer från det oändliga nättverket och när vi inte är intrasslade i våra egna personliga tankar kan vi höra och vara i total kontakt med den kreativa kraften. Vi tittar också på om du behöver avsluta något innan du påbörjar något nytt.

14:42 minuter
Yinyoga 93 minuter

Var här i nuet istället i tankarna om framtiden eller i det förflutna. Under de här 93 minuterna ger vi oss tiden med bara oss själva. Jag börjar med fjärilen sedan fortsätter jag med halvfjärilen på båda sidor. Tredje positionen jag gör är är Happy baby och sedan sadeln på båda sidor. Fortsätter med barnets position och sedan barnet med sträckning av skulderbladen. Avslutar med bryggan med stöd,bakåtliggande fjäril,liggande vridning och sälen.

01:32:00 minuter
14. Skapa det du vill

Du skapar det du tänker. Tankar blir till saker. Vad tänker du? Ju mer vi kan förstå innebörden och kraften i våra tankar desto mer kan vi förstå och glädjas åt kraften av tacksamhet och förnöjsamhet och hur vi gör att för att nå dit .

14:02 minuter
15. Ditt liv- din dröm

Här får du lära dig 17-sekundersregeln som bara den ensam kan förändra ditt liv till ett paradis. Vad är det du drömmer om? Vilken film spelar du i nu och i vilken film vill du att ditt fortsatta liv skall utspelas sig i? En kärleksfilm eller en rysare? Din medvetenhet är nyckeln till allt.

10:54 minuter
16. Pengar, tid och kärlek

Bilden vi har fått av fattiga och rika kan hindra dig att skapa de pengar du vill ha. Pengarna finns egentligen inte utan det är siffror i ett nätverk. Du kan påverka vilka siffror de skall stå på ditt konto på ett helt annat sätt än vad vi har lärt oss.

12:13 minuter
17. Gör en beställning till universum

Tänk om allt du önskar redan finns men du kan inte se det. Du behöver bara få hjälp med att öka ditt seende så ser du det du vill ha. När du har ökat ditt seende och gjort en beställnig så levererar universum din beställnig. Ditt jobb är att se till att du befinner dig i den verkligheten där du ser klart. Här får du veta hur.

11:25 minuter
18. Universums GPS

Om du sätter dig i bilen och slå in destinationen på din GPS men inte lägger in växeln och kör så kommer du ingenstans. Här får du lära dig hur du lägger in destinationen i universums GPS och sedan håller dig i rörelse.

12:52 minuter
19. Gör bara gör

Gör vi inget nytt händer inget nytt. Här får du lära dig hur 5-sekundersregeln fungerar och hur du kan använda den för att få dig själv i rörelse. Att du faktiskt gör det du har tänkt och vill göra.

15:17 minuter
20. Vi ses snart igen

Här sammanfattar jag allt vi har gått igenom och du har förflyttat dig till en ny veklighet där livet känns mycket mer lätt och roligt och du tar dig inte själv på så stort alvar längre. Välkommen till gänget.

15:52 minuter